VÆRKER
TAG EN TUR RUNDT I BLOMSTER UNIVERSET


Papirsblomster er både bæredygtige og allergivenlige samt holder farven i årevis, hvis de ikke placeres i direkte sollys.


Her ser du et udsnit at blomster jeg har kreeret. 

INSTALLATIONSKUNST

i blomster


Papirfloristen tilbyder mod bestilling installationskunst, både til private og firmaer. Blomsterne kan laves op til 1 meter i diameter, og kan skabe blikfang for eksempel i butiksvinduer (minus sollys), på messestande eller som et stykke kunst på en væg.

"Giv indretningen et løft"

HÅNDLAVEDE

Blomster


Hver blomst er håndlavet, og jeg elsker at gøre dem unikke. Jeg kan virkelig godt lide at forblive tro mod Moder Natur, men fantasiblomster kan også noget. Jeg bruger tid på at tage fotos og skille naturens blomster fra hinanden for at se, hvordan Moder Natur sætter dem sammen.

"En hobby med mindfulness"

WORKSHOP

Lær at lave papirsblomster (DIY)


Vil du selv lære at lave smukke crepe papirblomster? Ved du ikke, hvor du skal starte? Papirfloristen vil her på hjemmesiden tilbyde videoer i at kreere forskellige blomster i crepepapir.


Det er min plan at lave månedens blomst, og samtidig tilbyde salg af kits med alt hvad du skal bruge til x antal blomster.

I disse videoer vil jeg give dig alle de oplysninger, du har brug for at lave smukke papirblomster. Alt det jeg har lært, giver jeg videre og du behøver ikke at gå igennem spekulationer, om hvad man skal gøre, og hvad man behøver - og hvor man kan få det til. Lad os lave nogle blomster!


At kreere papirsblomster er en hobby med mindfulness. Du kan købe alverdens ægte og kunstige blomster og planter, men der sker noget når du laver dem med dine egne hænder. Det er som at meditere. Du kan tømme hovedet helt for dagens udfordringer, når du sidder og laver dine blomster. Det er fantastisk at skabe de smukkeste blomster ud fladt crepepapir. Mest af alt er det dine hænder, der former papiret til blomster og det er ikke så svært som det ser ud til. Når du kreere papirsblomster går du i Flow, som er et begreb der først blev beskrevet af Mihalyi Csikszentmihalyi, som er professor i psykologi. Han beskriver flow som: “… en sindstilstand, hvor du er intenst engageret i en aktivitet på en måde, så du er fuldt fokuseret og koncentreret om opgaven. Du mister tidsfornemmelsen og glemmer dig selv, fordi du er helt til stede i den aktivitet, du er i gang med. Aktiviteten udfordrer dig tilpas meget og kræver, at du bruger en lang række af dine evner…”

 

Det er også en virkelig praktisk hobby, som er nem at tage frem og stille væk, fx på en bakke. Ofte har jeg også en lille æske, med crepepapir, saks og limstift, med i tasken som andre har deres strikketøj med. 


Papirfloristen tilbyder workshops i dit eget hjem eller andre lokaler.

Bare der er borde, stole og strømforsyning, kan det sådan set gøres alle steder. 6-8 personer er ideelt, så jeg kan nå at hjælpe alle.


Pris alt efter blomst og tid. Typisk varer en workshop 3 timer og koster 200 kr. pr. person + 50 kr. til materialer, samt betalt transport. 


Hvad med transport? Evt Jeg er bosat på Ærø, men er transportabel til hele Danmark, mod transporttillæg.


Hvor: eget hjem, aktivitetshuse, AOF, højskoler, teambuilding, efterskoler, café, you name it.


I kan evt. gøre jeres ophold på Ærø ekstra spændende med en workshop i papirsblomster.

Copyright © All Rights Reserved