MØD PERSONEN BAG

Anne Mie Bang

Skulptur af blomster er en kunstform.


Hej jeg hedder Anne Mie Bang og byder dig velkommen til mit website, Papirfloristen.dk.


Jeg er uddannet håndarbejdslærer/beklædningsformgiver, salgsassistent, og pædagog, og er flyttet tilbage til min fødeø Ærø i 2004. Jeg har altid elsket spændende kreative projekter og har let ved at kreere med mine hænder.


Gennem de sidste 6 år har jeg dygtiggjort mig i at lave papirsblomster, og tilbyder nu både at lære fra mig og kreere realistiske papirsblomster i alle størrelser i italiensk crepepapir.

Hver blomst er håndlavet, og jeg elsker at gøre dem unikke. Jeg kan virkelig godt lide at forblive tro mod Moder Natur, men fantasiblomster kan også noget. Jeg bruger tid på at tage fotos og skille naturens blomster fra hinanden for at se, hvordan Moder Natur sætter dem sammen.


Jeg vil meget gerne lave blomster til dig, der er unikke - ligesom dig eller jeres firma - og nøjagtigt hvad du leder efter. Uanset om det er til dit bryllup, dit hjem, en gave, eller installationskunst til messer, butikker eller restauranter mm. Fortæl mig, hvis der er noget, du gerne vil have. Jeg elsker udfordringer.  


Når en klient ønsker noget nyt, vil jeg bruge den tid, der er nødvendig for at sikre mig, at jeg forstår, hvad du som kunde ønsker samt at studere den blomst, jeg skal kreere, og vil gøre mit bedste for at genskabe den bare for dig. Jeg har for nylig fået en klient som jeg skulle kreere 17 kæmpe hindbærblomster til, til deres messestand i dk og Tyskland 2019. (se billeder i installationskunst). En udvikling efter at jeg i 2019 er startet med at lave store blomster.


Tak for dit besøg på mit website, Jeg er så glad for at du er her!! Jeg elsker at lave papirblomster og vil elske at lave nogle til dig. Nu kan du få naturtro blomster i den farve og størrelse du ønsker uden for sæson. Hvis der er noget, du ikke kan se i min samling, som du gerne vil, så fortæl mig det.  

God fornøjelse 


Anne Mie Bang

Copyright © All Rights Reserved